neděle 11. října 2015

Výbava na zimu / capáčky Stonz


Vrcholilo léto a já hledala na internetu tipy na zimní obuv pro dvacetiměsíčního caparta. Nakonec volba padla na capáčky Stonz. Splňují vše, co jsme si od zimní botky přáli, a tak jsme neváhali zaplatit hříšnější peníze. Naštěstí je na bazárku prodávala paní za polovic, takže od srpna máme zimní výbavu doma. A vzhledem k předpovědi počasí se budou brzy hodit. 



Ještě než začala Miška chodit, řešili jsme výběr vhodné obuvi. Představa, že budeme svazovat ťapající nožičku do tvrdých kotníčkových botek se nám příčila, a tak jsme se vydali cestou konceptu minimalistické obuvi (barefoot). Miška tedy chodila doma bosa a venku jsme si vystačili s koženými capáčkami (vybrali jsme značku Capiki a Little blue lamb). Časem přibyly do Míšina botníku ještě kožené botky značky Little blue lamb a tenisky od Beppi. Oboje botky nejsou úplně barefootové, ale naše požadavky na správnou obuv splňovaly.


Pěkně o minimalistické obuvi píše blogerka Tereza na svém blogu madamecoquette.cz a hodně informací najdete na webu http://www.nohynaboso.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za návštěvu a za komentář. Na viděnou!