pátek 3. dubna 2015

Velikonoční kýč


Nazdobeno! Vajíčka jsem pojala trošku kýčovitě, ale chystají se k nám dva malí šmigrustníci, tak aby se jim vykoledovaná vajíčka líbila. Jen nevím, co budeme dělat se zbylými osmnácti, nejspíš je dostane manžel... 


ANKETA
Protože jsem člověk toužící po pozornosti, nachystala jsem si pro vás malou anketku. A taky doufám, že mi na blogu konečně přibudou nějaké komentáře. Přijďte k nám virtuálně na šmigrůst a vyberte si perníček, který se vám nejvíce líbí. Jeho číslo mi napiště dolů do komentáře. Mám svého favorita, jsem zvědavá, zda obstojí. Všem, kteří se zapojí, předem děkuji.












17 komentářů:

  1. 1, 4, 5, 11, 20 jsou podle mě nej :) jsou nádherné a jarní Romi, žádnej kýč :) Zuza Far. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi dík!! Ale na makronky si ještě netroufám, máš můj obdiv!! R.

      Vymazat
  2. Super jsi vážně šikovná. :-) Mě se nejvíce líbí 13. :-)
    Denisa
    SVĚT KOSMETIKY

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Romi, nezbývá mi něž použít slovník mého pubertálního syna a zkonstatovat, že si "hustá". Nad všemi vajíčky mi srdce plesá, kdyby si bydlela blíž, tak pošlu svoje chlapi nějaké vyšmigrovat, abychom si ho tu mohli vystavit :-), dobré ne? Ale vždyť určitě chápeš jak to myslím, z legrace, ale k věci.....mě nejvíc oslovilo vajíčko s číslem 3. Jana Paz. VS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Jani, každá chvála moc těší... Manžel na to popácání po ramenou moc není ;-) Příští rok třeba budem o Velikonocích na Vsetíně, tak se na vás dostane. Ale ty vánoční vám přivezu určitě.

      Vymazat
  4. Má draha sestro toužící po pozornosti :-) se v tom zdobení čím dál víc zdokonalujes...otevřít si business, tak nemáš o klientelu nouzi, o tom jsem přesvědčena...tak já bych si vybrala 3,5,11,13 a14..krásné Velikonoce! Marťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milovaná sestřičko. Děkuju!! Profesionální dráha bude nejspíš v nedohlednu, protože mě to po chvíli už nebaví. Je to jen o té jedné várce, pak už by to bylo z musu.
      Můj favorit stále nic, ani jednou nebyl označen. A to jsem si tloukla do hlavy, že jsem je tak neudělala všechny. Teď vím, že jsem dobře udělala, líbí se všecky.

      Vymazat
  5. Romi, to je přece jasné: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20 :-)
    Je to nááádhera! Nesouhlasím ale se slovem kýč!
    AZ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, díky, díky. Pošli chlapy v pondělí pro jedno ;-) ;-) ;-)

      Vymazat
  6. Ahoj Romi,koukaly jsme na to s mamkou a hluboce smekame,protože vrchol našeho umění je dát obtisky na vajíčka:-D jsi moc šikovná a všechna vajíčka jsou krásná! Ale když bychom si fakt musely vybrat,tak 1,9 a 17 :-) mějte se,krásné svátky a brzy naviděnou! H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedošlo mi,že nejsem na fb,tož Hanka Zak.:-)

      Vymazat
    2. Hani, děkuji za moc milý vzkaz!!!! A už se musíme konečně domluvit!!!!

      Vymazat
  7. Ahojka. Romi tak já dávám bodík:5,11, a 4. A v tomto pořadí :-) Anf.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuji za milý komentář. Bodíky zaznamenány ;-)

      Vymazat
  8. Ach, jak těžké bylo vybrat aspoň dva....Všechny jsou úchvatné....no nic, sebrala jsem si spadlou čelist z podlahy a hlasuji pro 1 a 11 :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji. Znáš to, Veru, pochvala moc potěší ;-)

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za komentář. Na viděnou!