čtvrtek 31. března 2016

Dárek k třicetinám


Tento příspěvek je inspirací na dárek nejen ke třicátým narozeninám.
S kamarádkami jsme vymýšlely vtipný dárek pro naši kolegyni. A napadla nás tato "Kouzelná krabice", něco jako KPZ pro třicátnici. Je plná dobrých věcí doplněných o upřesňující (vtipný ;-)) popisek. Pokud přemýšlíte nad finančně nenáročným dárkem, a líbí se vám tento nápad, klidně se inspirujte. A co všechno můžete do krabice dát?



Lesk na rty pro dalších krásných 30 let,
káva pro dalších akčních 30 let,
panák rumu pro dalších opojných 30 let,
jádra tykve pro dalších jadrných 30 let,
cibule pro dalších dojemných 30 let,
čokoláda pro dalších sladkých 30 let,
větrové bonbóny pro dalších svěžích 30 let,
meduňkový čaj pro dalších klidných 30 let,
vitamín C pro dalších zdravých 30 let, 
čerstvá šťáva z ovoce pro dalších šťavnatých 30 let,
skořice pro dalších vášnivých 30 let,
masážní olej pro dalších pohodových 30 let,
olivový olej pro dalších hladkých 30 let.


Určitě vás napadnou další možnosti (peprných 30 - pepř, peprmintky,zrajících 30 - víno, kořeněných 30 - mlýnek s kořením, osvícených 30 - žárovka...).

K daru jsme přidaly ještě blahopřání, třicet květů a uvnitř byly naše fotografie stylizované do nafukovacích balónků. Fotky jsem pomocí internetového prográmku rozmazala a oslavenkyně určovala, kdo je kdo. Program na úpravu fotek najdete třeba zde: http://www.perfectphoto.cz/.


5 komentářů:

  1. To je perfektní :D mě čeká třicítka příští rok, tak doufám, že kamarádi budou stejně originální, protože takováhle KPZ by se mi teda opravdu líbila :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za milý komentář. A vaši přátelé budou jistě ještě originálnější!! Ale určitě nebude na škodu sdílet s nimi tento článek, třeba se některý z nich chytne ;-) Romana

      Vymazat
  2. Paráda ! Ještě bych doplnil třeba ptákoviny, protože to je věc se kterou nic nezkazíš :) třeba maska nebo tak. Zatím Romčo se měj :)

    OdpovědětVymazat
  3. Třicáté narozeniny jsou okamžiky a vtipný dárek může oslavence rozesmát. Zvažte něco jako personalizovanou sklenici s nápisem, který vtipně odkazuje na stárnutí, nebo "návod" na střední věk v humorné knize. Každý se rád směje vlastním stárnutím, a takový dárek přinese oslavy lehkost a úsměv.

    OdpovědětVymazat

Moc děkuji za návštěvu a za komentář. Na viděnou!