úterý 8. března 2016

Andreu Toys



Server prodeti.cz nabízí spoustu prima věcí, většinou odolám, ale dřevěným hračkám nikdy. Od značky Anreu Toys máme doma už několik velmi oblíbených kousků. A právě dřevěné hračky této španělské firmy mají na www.prodeti.cz v akci. Třeba si některou vyberete.


Nám se nejvíce osvědčila magnetická stavebnice. Obsahuje 42 magnetek různých tvarů a barev a 24 kartiček s předlohami. Ty moc nevyužíváme, většinou doplníme výbavu o magnetky z lednice a tvoříme různé vlastní obrazy. Když píši tento článek, Míša mi stojí za zády a stále do mě hučí, ať s ní jdu skládat.


Dalším povedeným kouskem v naší domácí sbírce je autobus s vyskakujícími pasažéry. Ten dostala Michaelka v devíti měsících k prvním Vánocům a hned se stal její oblíbenou zábavou. Doteď si s ním vyhraje. Při focení pro blog skvěle asistovala, fotodokumentování má holka v krvi ;-).


V pokojíčku máme ještě multifunkční hrací kostku, domino se zvířátky nebo vícevrstevné puzzle se stadii vývoje motýla. Všechny hračky můžu jen doporučit. A jaká je vaše oblíbená značka?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Moc děkuji za návštěvu a za komentář. Na viděnou!