středa 11. května 2016

Svatební oznámení č. 5


Duben byl hektický. A jelikož mě psaní blogu neživí, odsunula jsem jej na zadní kolej. Více času jsem věnovala Míše, lítaly jsme skoro pořád někde venku. A taky jsem tvořila. Svatební oznámení pro svou kamarádku. 

Nechala mi volnou ruku, a tak vznikla jednoduchá skládačka s filmovým motivem. Červená byla vedle bílé hlavní barva svatby, a tak dominovala i na oznámení. Jelikož nevěsta potřebovala velmi rychle 100 kusů oznámení, zvolila jsem co nejjednodušší formu. Chtěla jsem, aby opět bylo každé oznámení originál, a tak jsem psala všechna oznámení ručně. Ale tentokrát jsem nic nekreslila, ale lepila jsem filmový pás s fotkami snoubenců.


Trojdílná skládačka není úplně z mé hlavy, inspirovala jsem se na jednom blogu (Dianka Kreativity). Svatební oznámení se mi moc líbí, je minimalistické a má šmrnc. K oznámení jsem napsala ještě 60 kartiček s pozváním ke svatebnímu stolu či na večerní raut. Práce šla rychle od ruky, během dvou týdnů bylo vše hotovo. Měla jsem k tomu totiž skvělou pomocnici.



A ještě nápad na závěr. Místo kartiček se jmény na svatebním stole čekala na hosty lahvička se slivovicí. A jmenovky byly ve stylu svatebního oznámení.


2 komentáře:

  1. Romi,
    jsi šikula a vždycky jsi byla:-) Klobouk dolů!
    Zdraví bývalá spolubydlící z Prahy ZM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moje milá spolubydlící, děkuji za pochvalu!! Až budeš zase někdy na Hané,ozvi se ;-)

      Vymazat

Moc děkuji za návštěvu a za komentář. Na viděnou!